Ръководството на ЦСКА - София излезе с нова информация в

...
Ръководството на ЦСКА - София излезе с нова информация в
Коментари Харесай

ЦСКА - София показва как ще изглежда строителството на новия стадион

Ръководството на ЦСКА - София излезе с нова информация в рубриката на клуба " Знаете ли, че...? ", която " алените " поддържат в обществените мрежи. От написаното излиза наяве, че градежът на стадиона ще съставлява композиция от монолитно строителство и авансово подготвени сглобяеми детайли.

От клуба разкриха още, че в четвъртък ще покажат образно по какъв начин би изглеждало строителството на новия стадион. 
 Новият стадион ще защищава оптимално околната среда, оповестиха от Новият стадион ще защищава оптимално околната среда, оповестиха от " Армията "
" Знаете ли, че градежът на стадиона ще съставлява композиция от монолитно строителство и авансово подготвени сглобяеми детайли за оптимизация на периодите за осъществяване и понижаване на строителните действия на площадката по време на реконструкцията.

Звучи ненапълно комплицирано, нали? Какво тъкмо значи? А какви ще са периодите? Какво ще рече понижаване на строителните действия и за какво е значимо?

Всички тези отговори ще ви дадем в четвъртък, когато ще ви покажем в детайли и образно по какъв начин би изглеждало строителството на новия стадион, а също ще ви дадем и още значими елементи към идейния план, който е на финалната права ", написаха от " Армията ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР