Ръководството на ЦСКА публикува опровержение на информациите, появили се в

...
Ръководството на ЦСКА публикува опровержение на информациите, появили се в
Коментари Харесай

От ЦСКА: Вярваме на Георги Йомов, че не е замесен в престъпление

Ръководството на ЦСКА разгласява опровергаване на информациите, появили се в медиите, че футболситът на " алените " Георги Йомов е арестуван при престрелка на бензиностанция на Околовръстното шосе край София.

Двама души са в болница след престрелка през вчерашния ден, като единият е с заплаха за живота. Двамата са простреляни в краката. По първична информация до случая се е стигнало след сдърпване сред две групи.

По информация на Българска национална телевизия Георги Йомов е споделил пред проверяващите, че на бензиностанцията е зародил спор с брат му и още няколко непознати за него лица и брат му се е обадил на татко им, който по-късно е пристигнал и по време на разправията татко му е стрелял.

Ето и известието от ЦСКА:

Във връзка с появилите се в избрани медии изказвания, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е арестуван от полицията, откакто довечера е бил забъркан в престрелка на " Околовръстното шосе " в София, бихме желали да Ви осведомяваме, че пред управлението на клуба националът показа следното:

" Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си. "

Какво тъкмо се е случило ще открият органите на реда, като ние имаме цялостното доверие в нашия играч, че не е бил забъркан в закононарушение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР