Ръководството на ЦСКА определи цените на билетите за мачовете от

...
Ръководството на ЦСКА определи цените на билетите за мачовете от
Коментари Харесай

ЦСКА пуска билети от 18 до 36 лева за Лига Европа |

Ръководството на ЦСКА дефинира цените на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа. Феновете ще заплащат по 36 лв. за билет за бранш А " и по 18 лв. за секторите " Г ", " В " и " Б ".

Във връзка с присъединяване на " алените " в групите на шампионата, от клуба излязоха със известие за идната продажба на билети.

Както е известно, УЕФА позволява наличието на аудитория до най-много 30% от потенциала на стадиона. Това обаче би трябвало да е съобразено с ограниченията и наредбите за сигурност на локалните здравни управляващи, касаещи COVID-19. Към момента ЦСКА няма документално удостоверение за това колко фенове ще бъдат позволени.

" Окончателна изясненост се надяваме да имаме след срещата на съответните министерства и държавни институции идния вторник. На идващия ден, според от позволения потенциал, ще обявим и броя билети за продажба ", се споделя в известието на клуба.

" Уведомяваме Ви, че преимущество при закупуването им ще имат притежателите на годни за сезона абонаментни карти. Те ще получат посредством СМС специфичен код, с коийто ще могат да си купят по два пропуща, които ще бъдат поименни и ще са с отстъпка от 10% от постоянната цена. Билетите ще бъдат " резервирани " за тях в първите три дни от стартирането им в продажба. Допълнително ще обявим информация за методите, по които могат да се закупят.

Цените са 36 лв. за бранш А и по 18 лв. за Г, В и Б.

Имайте поради, че феновете ще би трябвало да бъдат ситуирани съразмерно във всички браншове на Националния стадион " Васил Левски ", спазвайки разпоредбите за обществена отдалеченост. Немалък брой от най-атрактивните места в бранш А ще бъдат неизползваеми, тъй като са нужни по разпоредба за потребностите на УЕФА за спонсори, сътрудници, техническа и буферни зони, щабовете на тимовете и така нататък

Разчитаме на Вашата интензивност и Ви призоваваме за още малко самообладание! За страдание, събитията постановат немалки ограничавания, само че все пак сме уверени, че нашите футболисти ще имат, както постоянно, всеотдайна и мощна поддръжка от трибуните ", се споделя още в известието на " алените ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР