Ръководството на ЦСКА обяви програмата на зимната си подготовка, която

...
Ръководството на ЦСКА обяви програмата на зимната си подготовка, която
Коментари Харесай

ЦСКА обяви всички зимни контроли

Ръководството на ЦСКА разгласи програмата на зимната си подготовка, която ще се организира в два турски града. „ Червените” показаха и своите противници за идния лагер.

Ето какво написаха в формалния си уебсайт:

ЦСКА ще организира лагер в два турски града - Алания и Белек, по време на зимната си подготовка. В южната ни съседка 31-кратните първенци на България ще изиграят 5 другарски срещи.

"Армейците " се събират за старта на подготовката на клубната база в Панчарево, където на 5 и 6 януари футболистите ще преминат медицински прегледи.

След края на проучванията "червените " отпътуват за Алания. Тимът на Стойчо Младенов ще остане в средиземноморския курорт до 22 януари, като за момента е планувана една другарска среща там - против полския Стал (Миелец), в чиито редици се състезава някогашният капитан на ЦСКА Божидар Чорбаджийски.

След престоя си в Алания футболистите и треньорският щаб ще отпътуват към различен турски курорт - Белек, където ЦСКА ще изиграе още 4 контроли - с австрийските Хартберг и Щурм (Грац), чешкия Будейовице и казахстанския Шахтьор (Караганда). Единствено за датата 28 януари, когато "червените " би трябвало да изиграят два другарски мача един след различен (срещу Щурм и Будейовице), към момента няма дефинитивно удостоверение от страна на противниците. Всички други са удостоверили спарингите, като остава единствено да бъдат конкретизирани терените и точният начален час на дуелите.

Лагерът в Турция ще завърши на 1 февруари, когато 31-кратните първенци на България се прибират в София, с цел да продължат подготовката си на родна земя, където сигурно ще изиграят още 1 или 2 контролни срещи.

Ето и цялата стратегия на ЦСКА за зимната подготовка на отбора:

5 януари - събиране на Панчарево за прегледи

6 януари - прегледи и потегляне за Алания

21 януари - ЦСКА - Стал (Миелец)

22 януари - тръгване за Белек

25 януари - ЦСКА - Хартберг (Австрия)

28 януари - ЦСКА - Будейовице (Чехия)

28 януари - ЦСКА - Щурм (Грац)

31 януари - ЦСКА - Шахтьор (Караганда)

1 февруари - прибиране в София
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР