Ръководството на ЦСКА 1948 видя опит за режисиран конфликт между

...
Ръководството на ЦСКА 1948 видя опит за режисиран конфликт между
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" видя опит за режисиран конфликт между привърженици и легенди на ЦСКА

Ръководството на " ЦСКА 1948 " видя опит за режисиран спор сред последователи и митове на ЦСКА. Реакцията пристигна в отговор на събитията от.

Двубоят мина в огромно напрежение и грозни подиуми. Публиката в бранш А реагира остро против формалните лица на " ЦСКА 1948 " в ложите, а против треньора Любослав Пенев и оперативния шеф Стойчо Младенов имаше обидни викания.

" През последните дни бяхме очевидци на основаване на напрежение измежду почитателите на ЦСКА. Явни са опитите за дирижиране на спор сред алените последователи и легендите на ЦСКА. Кулминацията на тази пиеса беше сложена в понеделник вечер на стадион " Българска войска ", написаха от " ЦСКА 1948 ".

С това те повториха думите на.

" Битката трябваше да се води на терена, а не по трибуните по неприличен за алените почитатели метод. Няма потребност да разясняваме обикновено ли е на европейски стадион делегацията на гостуващия тим да бъде подложена на обстрел от група добре готови " почитатели ", само че не можем да оставим настрани друго: Отношението на тази част от публиката към легендите на ЦСКА демонстрира последна деградация на полезностите на " Армията ". Или целеустремен проект за изтриване на историята на тима ", прибавят от " ЦСКА 1948 ".

От там питат " кои са почитателите, които подвигат ръка против имената, популяризирали обичания тим и донесли ни толкоз доста наслада ".

Пенев и Младенов са мощно подложени на критика поради решението си да работят в " ЦСКА 1948 ". Преди три години Младенов дефинира " ЦСКА 1948 " за " план " и сподели " нашият клуб е този, който е на " Армията ". " С заплащането на емблемата се получи тази последователност, (за) която всички мечтаехме и боледуваме ", съобщи тогава той. При представянето си в " ЦСКА 1948 " Младенов изясни, че мнението му се е трансформирало в последните три месеца.

" Призоваваме дружно да кажем " не " на провокациите, в които се пробват да забъркат алената общественост, подтиквайки към експанзия против героите на ЦСКА. Нека борбите бъдат на терена, където тимовете да покажат високи футболни качества и великодушие. Това е философията на ЦСКА. И дано постоянно бъде по този начин. Другото е присъща линия на други тимове и техните ниски топки и тактики ", прибавят от " ЦСКА 1948 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР