Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с обръщение до футболната общественост.

...
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с обръщение до футболната общественост.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с изявление за Армията и Панчарево: На лъжата краката са къси

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с послание до футболната общност. В центъра на изказването на " алените " са стадион " Българска войска " и базата на ЦСКА в Панчарево. Публикуваме текста без редакторска интервенция:

" Уважаеми армейци, уважаеми почитатели на футбола,

с интерес изгледахме изявление на спортния министър господин Красен Кралев за bTV. Както и предположихме в декларация по-рано през седмицата, футболният клуб Литекс не заплаща нито лев на страната за използването на нашите домове – стадион „ Българска войска “ и базата в Панчарево.

Никаква изненада, сумите се приспадат от някакви усъвършенствания, като с усмивка ще подминем заявените над милион вложения в Панчарево. И единствено ще внесем конкретизиране, че тревното покритие на стадион „ Българска войска “ беше сменено по времето на ПФК ЦСКА АД. Уви, фалирано съзнателно към два месеца след края на ремонта. По тази причина нашият ЦСКА игра последните мачове от „ В “ група на „ Васил Левски “ и на стадион „ Славия “, само че тематиката е друга.

Думите на господин Кралев, в които не се съмняваме, опонират на 180 градуса с изказванията на спортния шеф и административен подобен на Литекс, участвали като ръководители както при изхвърлянето на ЦСКА във „ В “ група, по този начин и при фалирането му.

Цитираме две уважавани медии, в чиято уместност при предаване на думите също не се съмняваме:

„ ЦСКА употребява базите с две съглашения с Министерството на спорта. Има цена за наема. Плащаме си всеки месец и получаваме фактури от ММС “.

topsport.bg; 17.05.2017

„ ЦСКА е единственият клуб, който заплаща месечен наем за базите си. Това са съществени суми. А ние не плащаме наем за " Олд Трафорд " “.

btvnovinite.bg; 27.10.2017

Очевидно е, че някой лъже. Смятаме, че както футболните почитатели, по този начин и държавните институции не се съмняват кой е той.

Още един път призоваваме за бързо възобновяване на справедливостта. Не може един частен футболен тим - Литекс, изхвърлен в „ Б “ група, да бъде върнат по длъжностен път в елита – без нито един изигран мач и изхарчен лев. Не може същият тим да бъде пуснат въз основата на ЦСКА още веднъж по длъжностен път – без конкурс и без НИТО един заплатен лев.

В същото време, въпреки и в аматьорския футбол, ЦСКА заплаща до стотинка наем на непознати терени. Плаща по фактури всеки лев за използването на държавните „ Васил Левски “ и „ Академик “ (500 лв. за подготовка за базата в „ Редута “). И ще продължава да го прави, до момента в който не взе участие и не завоюва по честния метод състезанието за своите бази.

Дотогава лъжите ще лъсват една по една. Наближава времето, в което ще бъде заличена и най-голямата! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР