Ръководството на ЦСКА 1948 е поставило пред футболистите нова амбициозна

...
Ръководството на ЦСКА 1948 е поставило пред футболистите нова амбициозна
Коментари Харесай

В "ЦСКА 1948" са си поставили за цел титлата

Ръководството на " ЦСКА 1948 " е сложило пред футболистите нова амбициозна цел - продобиване на шампионската купа. Това разгласи един от водачите в отбора - 33-годишният национал Галин Иванов. " Амбициите са тимът да играе атрактивен и бърз футбол, и в случай че може да влезем в шестицата ", първо сподели той, а по-късно изненадващо добави: " Шефовете споделиха да станем първенци. Не знам, ще се опитаме и ще забележим. "

Иванов бе пред завръщане в " Славия " след края на предишния сезон, само че в последна сметка ще продължи да играе за " ЦСКА 1948 ". " Имаше вид да се върна в " Славия ", само че нещата не се случиха и за момента оставам в " ЦСКА 1948 ". Готвя се с отбора и ще дам всичко от себе си ", удостовери Иванов. А за идния в неделя конфликт против " ЦСКА-София " от I кръг първенството разяснява по този начин: " Мобилизирани сме. Мисля, че те са любимец. Имаме доста млади футболисти, а ни напуснаха опитни, само че ще се представим на едно положително равнище. Предишните два мача бяха доста разнообразни от настоящия. Няма да има нищо общо. Очаквам да играем добър футбол и в случай че имаме опция да победим. Най-вече да нямаме контузени.  По-скоро преимуществото е за тях, тъй като играят публични дуели, а ние към момента нямаме подобен. Мисля, че ще бъдем готови добре физически и ще успеем да се противопоставим против ЦСКА. Много хора ни напуснаха, а в този момент има много млади момчета, които не са играли в елита и ще създадат дебют в неделя. "

Междувременно на провелото се през вчерашния ден общо заседание на акционерите на " ЦСКА 1948 " беше избран отново управителния съвет. Председател остава изпълнителният шеф на клуба Добрин Гьонов, а членове - Стефан Сотиров, Пепа Марникас, Никола Газдов и Мартин Митов. Почетен ръководител е Ангел Рангелов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР