Ръководството на Септември (София) все още очаква отговор от БФС

...
Ръководството на Септември (София) все още очаква отговор от БФС
Коментари Харесай

Септември готви сигнал до УЕФА

Ръководството на Септември (София) към момента чака отговор от БФС по отношение на взетото решение от централата шампионатът във Втора лига да бъде преустановен, а моментното класиране да бъде признато за извънредно. Втородивизионният клуб заяви, че готви и " сигнал до UEFA по отношение на всички противоречиви точки в решението за преустановяване на Втора професионална лига ".

" Четвърти ден чакаме БФС да отговори на нашите 10 въпроса! Ще продължим да чакаме, до момента в който подхващаме нужните дейности против решението и длъжностните лица, които го взеха.

Междувременно откакто припомнихме рекомендациите на UEFA към Футболната асоциация на Англия, на нашите управителни фактори / посредством позицията ни от понеделник /, Шотландия приключи своето състезание заслужено и в интерес на феърплея!

Вчера бяхме осведомени и с решенията на Италианската футболна централа за разновидностите при преустановяване на шампионатите!

После всички хора обичащи футбола в България се чудят, за какво сме надалеч от европейската футболна сцена!

ПФК Септември София приготвя и сигнал до UEFA по отношение на всички противоречиви точки в решението за преустановяване на Втора професионална лига ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР