Ръководството на Реал (Мадрид) предупреди футболистите да спазват стриктно наложените

...
Ръководството на Реал (Мадрид) предупреди футболистите да спазват стриктно наложените
Коментари Харесай

В Реал предупредени да спазват стриктно мерките срещу коронавируса

Ръководството на Реал (Мадрид) предизвести футболистите да съблюдават прецизно наложените от здравните управляващи противоепидемични ограничения против разпространяването на ковид. В момента играчите на водача в испанското състезание са в коледна почивка до 28 декември, когато ще стартират подготовката си за първия си мач през 2022 година против състава на Хетафе. В особено писмо, изпратено до всички от отбора на Карло Анчелоти, им се предлага да лимитират контактите си, с цел да не се заразят. В миналите дни няколко футболисти на отбора дадоха позитивни проби за Ковид-19, само че започнаха да се възвръщат и част от инфектираните към този момент са негативни.

В началото на 2022 година Реал има тежка стратегия. Освен срещата с Хетафе, предстоят мачове за Купата на страната с Алкояно на 5 януариу след което футболистите на Анчелоти за отпътуват за Саудитска Арабия. Там, в шампионата за Суперкупата на Испания, първо ще играят с Барселона на 13 януари, а при триумф - против спечелилия от мача: Атлетик (Билбао) - Атлетико (Мадрид) на 16 януари.

Заради разпространяването на вируса, управлението на Ла Лига върна остарелия по-строг протокол в битката против инфекцията. Всички футболисти, треньори и чиновници на Реал ще бъдат тествани всеки ден с антигенни проби. Налага се и ограничаване на броя хора, които би трябвало по едно и също време да са в съблекалнята.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР