Ръководството на Реал Мадрид е намерило подходящ заместник на треньора

...
Ръководството на Реал Мадрид е намерило подходящ заместник на треньора
Коментари Харесай

Реал Мадрид намери заместник на Зидан

Ръководството на Реал Мадрид е намерило подобаващ заместител на треньора Зинедин Зидан в лицето на мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино, твърди английското издание Daily Mail.

Испанското издание Marca пък уточни две имена за възможни заместници на френския експерт. Според тях мястото на Зидан може да бъде заето или от Маурисио Почетино или от Юрген Клоп, който оглавява Ливърпул.

Според английските медии обаче, по-вероятният претендент за поста е аржентинеца, с който представители на "белия балет " към този момент са влезнали в контакт, а той е показал интерес към работата в Испания.



Почетино има контракт със "шпорите " до 2021 година, който обаче не включва уговорка за предварително освобождение. Ако желае да поеме Реал, то Почетино ще би трябвало да убеди притежателя Даниел Леви да го пусне.

В същото време обаче Тотнъм не желае да се разделя с Почетино, защото задържа съществени фигури в състава като Хари Кейн, Деле Али и Уго Лорис точно с вероятността мениджърът да остане дълготрайно в клуба.

Испанските медии обаче настояват, че Почетино се употребява със съществени благосклонности от президента на Кралския клуб Флорентино Перес, само че вероятно негово привличане ще е обвързано със възнаграждение на трансферна сума. Същевременно, се регистрира, че Перес имал положителни връзки с боса на "шпорите ".

Лошите резултати на Реал през сезона усилиха спекулациите за разлъка със Зидан.

Думите на Почетино, че избира да се върне във фермата си в Аржентина, в сравнение с да води един ден Барселона, сигурно стоплят сърцата на почитателите на Реал Мадрид.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР