Ръководството на Продължаваме промяната“ (ПП) е започнало да изолира лидерите

...
Ръководството на Продължаваме промяната“ (ПП) е започнало да изолира лидерите
Коментари Харесай

Зрее голям скандал! ,,Промяната“ цакат ДеБъ за постове, изолирали ген. Атанасов и Христо Иванов

Ръководството на „ Продължаваме промяната “ (ПП) е почнало да изолира водачите от „ Демократична България “ (ДБ) при почналите кадрови смени в министерствата. Това признаха депутати на Демократична България, представени от „ Труд “.
В рамките на броени часове оферти за Министерство на вътрешните работи, които са били утвърдени от водача на ДСБ Атанас Атанасов, са били сменени с „ по-подходящите “ на Бойко Рашков.
„ Всичко се случва в последния миг, разисква се съответно име, което по-късно е сменено от Кирил Петков с друго, пита се ГЕРБ и небрежно се написа предлагането за предопределение до Николай Денков “, описаха от Демократична България.
Депутатите на Христо Иванов и Атанас Атанасов подозират управлението на Политическа партия в подмолни игри с ГЕРБ и даже директни сделки с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.
От Политическа партия пренебрегнали оферти на Атанас Атанасов за бранш „ Сигурност “ с аргумента, че и предложенията на Бойко Рашков за кадровите смени са професионални.
В паниката след освобождението на всички зам.-министри от служебния министър председател Гълъб Донев, хората на Кирил Петков и Асен Василев бързо внесли биографии на свои за овакантените постове.
От Демократична България дадоха образец със зам.-министъра на Министерство на вътрешните работи Стоян Темелакиев, който безусловно заместил на първото съвещание на държавното управление МВР-министъра Калин Стоянов, който пък по това време трябвало да бъде в Брюксел. Темелакиев е от системата и беше зам.-министър на Бойко Рашков.
Ревност от Демократична България има и във връзка с енергийното и земеделското министерство, където Политическа партия стремително оферират фрагменти.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР