Ръководството на парламентарната група на ДПС ще се включи по

...
Ръководството на парламентарната група на ДПС ще се включи по
Коментари Харесай

ДПС: Геополитическата ни ориентация не подлежи на ревизия

Ръководството на парламентарната група на Движение за права и свободи ще се включи по време на срещите на останалите парламентарни групи с украинския президент Володимир Зеленски . Това стана ясно от думите на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти в Народното събрание.

Той изясни, че Движение за права и свободи е поредна партия, която отстоява евроатлантическата и геополитическа ориентировка на България. Благодарение на присъединяване на Движение за права и свободи във властта България стана част от Европейски Съюз и НАТО, подсети Карадайъ.

Геополитическата ориентировка не предстои на проверка за Движение за права и свободи. Движение за права и свободи е причина и в основа още в първия ден на войната Народното събрание да одобри декларация, осъждаща военната експанзия на Русия в Украйна, до момента в който ръководещото болшинство се занимавали с точки, алинеи и запетаи, до момента в който комшията гори.

Карадайъ акцентира още, че няма проверка в позицията на почетния президент на Движение за права и свободи Ахмед Доган по отношение на Русия.
 Зеленски в България - първи диалог с Денков и Габриел
Зеленски в България - първи диалог с Денков и Габриел

Предстои и среща с президента Румен Радев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР