Ръководството на Пари Сен Жермен е уведомило потенциалните купувачи на

...
Ръководството на Пари Сен Жермен е уведомило потенциалните купувачи на
Коментари Харесай

ПСЖ оцени Пасторе на 20 милиона евро

Ръководството на Пари Сен Жермен е уведомило евентуалните купувачи на Хавиер Пасторе, че цената на аржентинеца през януари е закрепена на 20 милиона евро.

Ливърпул, Челси и Интер наподобяват най-заинтересовани от опцията да привлекат плеймейкъра. Те считат да се възползват от неизбежните продажби, които парижани би трябвало да извършат, с цел да избегнат наказания по отношение на финансовия феърплей и грандиозните летни разходи.

Както е известно, преди началото на сезона ПСЖ закупи Неймар против шокиращите 222 милиона евро, а сходна договорка нямаше по какъв начин да убегне на УЕФА. Френският гранд би трябвало да заплати още 180 милиона евро за другия си звезден трансфер – този на Килиан Мбапе, само че пък парите по него са дължими след края на сезона.

Все отново ПСЖ ще би трябвало да се раздели с част от футболистите си, с цел да има късмет да покрие критериите. 28-годишният Пасторе от своя страна също е подготвен за ново предизвикателство, защото желае да играе надалеч по-редовно, в сравнение с му се удава на „ Парк де Пренс”. Аржентинецът си е сложил за цел да попадне в състава на родината си за идния Мондиал 2018, а това няма по какъв начин да се случи, в случай че си остане запаса в ПСЖ.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР