Ръководството на отдел Охранителна полиция“ и сектор Пътна полиция“ в

...
Ръководството на отдел Охранителна полиция“ и сектор Пътна полиция“ в
Коментари Харесай

Глоба за водач заради опасно изпреварване в района на „стъкленото“ кръстовище в Сливен

Ръководството на отдел „ Охранителна полиция “ и бранш „ Пътна полиция “ в Сливен са се самосезирали след обява в обществените мрежи за лек автомобил , който жестоко нарушава разпоредбите за придвижване и основава действителна заплаха за останалите участници в придвижването.

Клипът е оповестен предходната седмица. Заснет е към 17:00 часа , когато трафикът е най-интензивен, на бул. „ Цар Симеон ”, директно преди така наречен „ стъклено ” кръстовище с бул. „ Илинденско въстание ” в град Сливен.

Шофьорът е открит и му е формиран акт за административно нарушаване . Той е на 34 години от Сливен , управлявал е лек автомобил „ Мерцедес ”. Глобата, планувана в Закона за придвижване по пътищата, е в размер на 150 лв. и лишаване на 13 контролни точки .

Това е следващият глобен лидер , откакто нарушаването е снимано от видеорегистратор и доказано от свидетелски показания.

Всеки сигнал, подаден от жители, се ревизира и при съществуване на задоволително данни за нарушаване се постанова глоба. Сигнали за нарушавания на ЗДвП могат да се подават на електронната поща на ОДМВР-Сливен – [email protected] .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР