Ръководството на Националната баскетболна асоциация не се е отказало окончателно

...
Ръководството на Националната баскетболна асоциация не се е отказало окончателно
Коментари Харесай

Все още има надежда за Мача на звездите в НБА

Ръководството на Националната баскетболна асоциация не се е отказало дефинитивно от концепцията за осъществяване на "Мач на звездите " през този сезон и сега договаря с Асоциацията на играчите той да се състои при започване на месец март, заяви ESPN.

Заради пандемията от ковид преди началото на сезона лигата разгласи, че тази година обичайният звезден уикенд, който трябваше да се състои в Индианаполис, няма да го има, само че в този момент се водят диалози в посока събитието да се организира в Атланта на 7 март.

За интервала от 5 до 10 март е планувана отмора за всички 30 тима и това дава опция за изиграването на мача сред най-хубавите играчи.

Президентът на Асоциацията на играчите Крис Пол от Финикс Сънс поддържа концепцията и съобщи, че посредством мача могат да се наберат средства в битката против ковид.

Дори и "Мач на звездите " въпреки всичко да има, то той ще се организира без почитатели по трибуните.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР