Ръководството на Национална спортна база ЕАД прекрати процедурата за генерално

...
Ръководството на Национална спортна база ЕАД прекрати процедурата за генерално
Коментари Харесай

Ръководството на НСБ ЕАД прекрати процедурата за генерално спонсорство на зала Арена София заради постъпила само една оферта

Ръководството на Национална спортна база ЕАД приключи процедурата за генерално спонсорство на зала " Арена София " поради постъпила единствено една оферта, оповестиха от Министерството на младежта и спорта, което е принципал на сдружението.

" На 15. 12. 2022 година изтече крайният период за подаване на предложения за сключването на контракт за генерално спонсорство на най-голямата многофункционална спортна зала (МСЗ) в България “Арена София “. В държавното сдружение „ Национална спортна база “ (НСБ) ЕАД, което е притежател на МСЗ “Арена София “, е постъпила една оферта за сключването на контракт за генерално спонсорство.

За да подсигурява публичния интерес, спортния темперамент на избора на нов общоприет спонсор, както и постигането на оптимално положителни финансови параметри на контракта за генерално спонсорство на МСЗ “Арена София ”, управлението на НСБ ЕАД взе решение за преустановяване на актуалната процедура. Нова процедура ще бъде оповестена при започване на идната година ", се споделя в известието на ММС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР