Ръководството на Милан ще се опита да инициира бартерна сделка

...
Ръководството на Милан ще се опита да инициира бартерна сделка
Коментари Харесай

Милан предлага на Рома офанзивен бартер

Ръководството на Милан ще се опита да инициира бартерна договорка с Рома във връзка с нападатели от двата тима – надлежно Андре Силва и Патрик Шик. „ Росонерите” имат вяра, че могат да сключат сходно съглашение.

В дебютния си сезон в Серия – 2016/2017 – Шик беше същинска сензация с 11 гола в 32 мача за Сампдория. 23-годишният състезател беше покрай трансфер в Ювентус, който пропадна заради медицински аргументи. Впоследствие Рома го купи, само че сега „ джалоросите” са разочаровани след първите 2 сезона на чеха, в които той вкара общо 5 турнирни гола.

Тъй като актуалният ментор на Самп Марко Джампаоло наподобява като любимец за поста в Милан, той е твърдо уверен, че може да възроди кариерата на Шик на „ Сан Сиро”. В тази връзка „ росонерите” към този момент са отправили публично питане до Рома.

Ако Шик одобри това предизвикателство, най-вероятно ще му се наложи да играе като втори нападател зад тила на поляка Кжищоф Пионтек и вероятно Патрик Кутроне. Милан предлага Андре Силва, който изпрати порядъчен сезон чартърен в Севиля (27 турнирни мача, 9 гола, 2 асистенции). За португалеца явно няма място измежду „ росонерите”.

Сделката несъмнено би могла да се случи, в случай че Пауло Фонсека от Шахтьор одобри офертата да стане треньор на Рома. Той би приветствал Силва с отворени прегръдки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР