Ръководството на Манчестър Юнайтед има намерение да използва интереса на

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед има намерение да използва интереса на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед предлага вратар на Тотнъм, за да свали от цената на Хари Кейн

Ръководството на Манчестър Юнайтед има желание да употребява интереса на Тотнъм към Дийн Хендерсън при опита си да притегли голмайстора на " шпорите " Хари Кейн през летния трансферен прозорец.

Лондончани търсят дълготраен заместител на капитана Юго Лорис, който към този момент е на 36-години и е към края на кариерата си в Тотнъм. Според ESPN Дийн Хендерсън, който сега играе чартърен от Манчестър Юнайтед в Нотингам Форест, е един от разновидностите за това.

Бъдещето на Хендерсън на " Олд Трафорд " въобще не е несъмнено. Неговият договор с " алените дяволи " изтича през 2025 година, като може да бъде продължен с спомагателни 12 месеца, само че при започване на сезона стражът непосредствено разкритикува клуба за отношението към него и неспазени обещания по отношение на ролята му в Манчестър Юнайтед.

През предишния сезон Хендерсън записа едвам три мача за 20-кратния първенец на Англия. След като бе преотстъпен на Нотингам Фоертс, той изигра 18 следващи срещи в Премиър лийг, преди да се контузи през януари.

Английските медии пък не престават да упорстват, че Юнайтед ще опита още веднъж да притегли голмайстора на Тотнъм Хари Кейн. Твърди се обаче, че лондонския клуб желае 100 милиона паунда за капитана на " трите лъва ", и то с изискването сумата да бъде платена едновременно авансово. Цената е много висока, в случай че договорът на Кейн с Тотнъм изтича след един сезон, а през това лято Кейн ще навърши 30 години. Надеждата на Манчестър Юнайтед е сумата да бъде свалена, в случай че " шпорите " официализират интереса си към Хендерсън.
 Бербо посъветва звезда на Манчестър Юнайтед да спре с
Бербо посъветва звезда на Манчестър Юнайтед да спре с " безполезните " си финтове

Бразилецът бе притеглен в отбора през предишното лято за сумата от 86 милиона паунда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР