Ръководството на Манчестър Сити е отправило предложение до полузащитника Фернандиньо

...
Ръководството на Манчестър Сити е отправило предложение до полузащитника Фернандиньо
Коментари Харесай

Сити му купи заместник, но предложи и нов договор на Фернандиньо

Ръководството на Манчестър Сити е отправило предложение до полузащитника Фернандиньо да възобнови своя договор с клуба. Този ход наподобява доста сладкодумен, като се има поради, че преди дни първенецът на Англия строши трансферния си връх, с цел да притегли заместител в дълготраен проект точно на бразилеца.

„ Гражданите” похарчиха 62,5 милиона паунда (80 милиона евро) за отбранителния полузащитник на Атлетико Мадрид Родриго Ернандес – Родри, който е на 23 години. Изглежда повече от разумно с времето испанецът да поеме щафетата от 34-годишния Фернандиньо, чието настоящо съглашение изтича в края на сезон 2019/2020.

Въпреки сериозната възраст на южноамериканеца, мениджърът Хосеп Гуардиола няма да се откаже с лека ръка от него поради неговата поливалентност, която е гарнирана с още повече опит. Затова Сити предлага на Фернандиньо продължение на договора с още 12 месеца.

Бившият ас на Шахтьор Донецк мина на „ Етихад” през 2013 година и от този момент до момента е основна фигура. В своите 6 сезона при „ небесносините” той изигра 270 публични мача и оказа помощ на клуба да завоюва три трофеи на Висшата лига и четири Купи на Лигата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР