Ръководството на Манчестър Сит е в напреднали преговори с босовете

...
Ръководството на Манчестър Сит е в напреднали преговори с босовете
Коментари Харесай

Манчестър Сити все по-близо до подписа на Гвардиол

Ръководството на Манчестър Сит е в напреднали договаряния с босовете на Република България Лайпциг за привличането на централния бранител Йошко Гвардиол. 21-годишният футболист е считан за един от най-хубавите бранители в света и може да се трансформира в най-скъпия защитник в историята на футбола.


Според информацията на Скай Спортс " жителите " към момента не са отправили публична оферта за хърватския национал, само че това ще се случи скоро. Самият Гвардиол е изявил предпочитание да заиграе за първенците на Европа. " Йошко и неговите съветници ни споделиха, че той желае да премине в Манчестър Сити ", съобщи шефът на Република България Лайпциг Макс Еберл пред локалната медия Leipziger-Volkszeitung. Гвардиол има контракт с немския клуб до лятото на 2027 година и Манчестър Сити ще би трябвало да заплати към 90 милиона евро за подписа му.

Роденият през 2002 година бранител към този момент има 21 мача и два гола за националния тим на Хърватия, като той се разписа в мача за третото място на Световното състезание в Катар, в който Хърватия победи Мароко с 2:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР