Ръководството на Лукойл Академик разпространи официално писмо до медиите. С

...
Ръководството на Лукойл Академик разпространи официално писмо до медиите. С
Коментари Харесай

Официално: Потвърдиха новината на БЛИЦ за Левски и Лукойл! Тодор Стойков става президент

Ръководството на Лукойл Академик популяризира публично писмо до медиите. С него удостоверява сензационната вест, която БЛИЦ първи разкри, че компанията Лукойл става формален спонсор на Левски. Освен това излиза наяве, че Тодор Стойков е новият президент на клуба, а Константин Папазов остава треньор.

Потвърдена е и новината ни, че тимът в Правец към този момент ще носи името Академик, който минава под управлението на Петко Маринов.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕДИИТЕ

Ръководството на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта оповестява, че от началото на 2018 година влиза в действие контракт за генерално спонсорство сред Баскетболен клуб „ Левски 2014 ” и „ ЛУКОЙЛ-България ” ЕООД, чиято цел е по-нататъшното развиване и поддържане на високопрофесионално равнище на българския клубен и народен баскетбол.

Според постигнатите договорености, марката ЛУКОЙЛ ще участва в името на тима, в залата, формалните и подготвителните екипи на баскетболистите, както и на други рекламни позиции и артикули. Старши треньор на тима остава Константин Папазов, а един от най-успешните български баскетболисти – Тодор Стойков – поема президентския пост в клуба.

„ ЛУКОЙЛ-България ” продължава поддръжката си и за детско-юношеската школа и представителния състав на най-успешния български баскетболен клуб - „ Академик ”, без марката да участва в названието на клуба. Административните отговорности по спортно-техническата подготовка на децата, младежите и мъжкия състав на „ Академик ” са предоставени на легендата Петко Маринов, чиито дълготраен опит и познания ще обезпечат последователност сред баскетболните генерации и почтена млада промяна играчи. Старши треньор на представителния състав на „ Академик ” остава Георги Давидов.

Повече детайлности по тематиката ще бъдат показани на специфична конференция, за датата и мястото на която ще ви осведомяваме в допълнение.

Изпълнителен шеф на АМРС
Сашо Везенков
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР