Ръководството на лидера в елита ЦСКА иска да подпише по-дълъг

...
Ръководството на лидера в елита ЦСКА иска да подпише по-дълъг
Коментари Харесай

ЦСКА задържа Илич до 2025 година

Ръководството на водача в елита ЦСКА желае да подпише по-дълъг контракт със старши треньора Саша Илич, разкрили от " Армията " пред " Мач Телеграф ". Сърбинът парафира при започване на сезона за две години с " алените ", само че съгласно осведомени втората е условна.
 ЦСКА и Левски са най-големите спонсори на БФС
ЦСКА и Левски са най-големите спонсори на БФС

Двата гранда са санкционирани с общо 144 500 лв. от началото на сезона

Когато Илич бе показан публично за нов ментор се заприказва, че контрактът му е за 1+1 години, което значи, че скоро двете страни ще би трябвало още веднъж да седнат на масата за договаряния. Желанието на " алените " шефове е Саша Илич да подпише най-малко за още два сезона - до лятото на 2025 година, което сигурно ще бъде гарнирано и с нарастване на заплатата.
 Стадион
Стадион " Васил Левски " ще бъде краткотрайният футболен дом на ЦСКА

Докато се строи " Армията "

По този метод ЦСКА желае да блокира апетитите на непознати клубове към треньора. Припомняме, че през последните месеци в Сърбия спрягаха Саша Илич за Партизан, а самият ментор преди няколко дни разгласи пред медиите в Турция, че желанието му е един ден да поеме отбор от шампионата на комшиите.

В Борисовата градина са доста удовлетворени от работата на легендата на Партизан, който съумя да трансформира ЦСКА в доста мощен тим. Към днешна дата " алените " са водачи в класирането, а настрана от началото на годината се вижда солидно усъвършенстване в представянето на отбора.
 Цените на футболистите на ЦСКА скачат
Цените на футболистите на ЦСКА скачат

Маурисио Гарсес към този момент коства 10 пъти повече след престоя си на " Армията "

Шефовете на " Армията " са обнадеждени и от обстоятелството, че с работата си Илич подвигна и цените на играчите в тима. Сърбинът ротира по подобен метод състава, че всички налични футболисти имат късмет да разкрият качествата си, което не се бе случвало от много време при " алените ".

С отлични усещания от Саша Илич са и самите футболисти, които не крият пред шефовете, че точно треньорът е главната причина за първото място ва тима в класирането.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР