Ръководството на Левски стартира операция по задържането в състава на

...
Ръководството на Левски стартира операция по задържането в състава на
Коментари Харесай

Левски с оферта към Шефа на защитата

Ръководството на Левски започва интервенция по задържането в състава на Ноа Сонко Сундберг. Шефовете държат националът на Гамбия да подпише нов контракт, написа " Тема спорт ".
 Важно за българските участници, УЕФА разгласи наградния фонд на трите си евротурнира
Важно за българските участници, УЕФА разгласи наградния фонд на трите си евротурнира

Говорим за доста пари

Настоящото съглашение сред двете страни изтича през идващото лято. Това значи, че в случай че сините не сключат нов договор с играча, то през зимата той ще може да договаря свободно за собствен трансфер в различен отбор. И с след края на започващата след дни акция да премине в него като свободен сътрудник. Всъщност, по същия метод той дойде на " Герена ". В края на 2021 година той подписа с Левски, който влезе в действие от началото на идната. Това стана допустимо, откакто взаимоотношенията му с шведския Йостерсунд към този момент бяха завършили.

От идването си в отбора по гледище на Станимир Стоилов Сундберг е закрепостен титуляр. Той има общо 51 мача за Левски във всички шампионати, в които означи 1 гол. Гамбиецът с шведски паспорт е със статут на " началник на защитата " на " Герена ". Именно до него стартира да израства Хосе Кордоба, който стигна до националния тим на Панама и притегли погледите на редица задгранични тимове.

От Левски към този момент работят по удължаването на контракта и на различен главен състезател. Това е халфът Андриан Краев. Полузащитникът направи доста мощна пролет и си върна мястото в националния тим. Към него има интерес от задгранични клубове и няма да е изненада, в случай че в края на трансферния прозорец бъде продаден. Николай Костов държи да го има в състава за идните евросблъсъци. Още повече, че Левски бе изоставен от основен футболист в полузащитата - Филип Кръстев, а негов заместител към момента не е притеглен. Както е известно, водят се диалози с Георги Миланов за негово завръщане на " Георги Аспарухов ". Договорът му с Ал Дафра изтече и сега той е свободен сътрудник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР