Ръководството на Левски призова феновете на отбора да не проявяват

...
Ръководството на Левски призова феновете на отбора да не проявяват
Коментари Харесай

От Левски призоваха феновете да не проявяват расизъм и ксенофобия на мача с ПАОК

Ръководството на Левски прикани почитателите на тима да не демонстрират расизъм и ксенофобия по време на домакинския дуел с ПАОК от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Мачът е с начален час 20:00 часа и ще се организира пред препълнените трибуни на стадион " Георги Аспарухов " в столицата, като за " сините " това ще бъде първо присъединяване евротурнирите от 3 години насам.

Левски се намира в сложна финансова обстановката и всяка една фенска ексцесия би довела до солидни санкции от страна на УЕФА към клуба.

От 26-кратните първенци на България припомнят на последователите си, че и потреблението на пиротехнически средства по време на мача с гръцкия гранд също ще донесе финансова глоба на " синтие "

Призива на управлението на Левски към почитателите:

" Левскари,

Призоваваме Ви да подкрепяте обичания тим в дуела против ПАОК без прояви на расизъм и ксенофобия. Освен, че такива прояви могат да донесат тежки санкции от УЕФА, нашият клуб по принцип ги осъжда и заявява нетърпимостта към сходни, даже изолирани дейности на единици от последователите ни.

Напомняме Ви, че потреблението на пиротехнически средства по време на мача ще донесе солидни санкции на клуба.

Заемете своите места на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ най-малко 30 минути преди началото на срещата.

Представяме на Вашето внимание знаци, които са неразрешени от УЕФА и наличието им на трибуните на стадиона може да докара до наказване за клуба ", написаха " сините " на клубния си уебсайт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР