Ръководството на Левски прави опити да подсили тима, но засега

...
Ръководството на Левски прави опити да подсили тима, но засега
Коментари Харесай

Предложиха аржентинец и французин на Николай Костов

Ръководството на Левски прави опити да укрепи отбора, само че към този момент не е осигурило ново попълнение на треньора Николай Костов. Вариант пред треньора са двама задгранични играчи. Те са французин и аржентинец. Двамата са били препоръчани на спортно-техническото управление на " сините " от бразилския управител Джери Перейра, написа sportlive.bg.
 Левски шокира японци с цена от 4 млн. евро за Уелтън
Левски шокира японци с цена от 4 млн. евро за Уелтън

Това разгласи сътрудникът на играча

Предстои от " Герена " да вземат решение дали да ги привлекат. " Наистина съм предложил французин и аржентинец на Левски. Скаутите на клуба и треньорът Николай Костов първо би трябвало да преценяват дали ще им свършат работа и ще допринесат ли за повдигането на равнището на тима. За момента е ненужно да се разкриват повече детайлности за играчите ", удостовери Перейра. Преди време той бе предложиш и свои сънародници на Левски.

За да привлекат нови играчи, от " Герена " изчакват да осъществят изходящи прехвърляния. Това е и една от повода селекцията все още да се бави. Въпреки че треньорът Костов държи да има попълнения за старта на подготовката - медицинските прегледи започват на 10 януари, а първата подготовка е планувана за 12-и.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР