Ръководството на Левски подписа договор с нов рекламен партньор. Сините

...
Ръководството на Левски подписа договор с нов рекламен партньор. Сините
Коментари Харесай

Левски подписа рекламен договор с производител на картофен чипс и снакс

Ръководството на Левски подписа контракт с нов рекламен сътрудник. " Сините " се похвалиха с това, че към този момент ще работят сполучливо с един от най-големите производители в Европа на картофен чипс и снакс.

Ето какво пишат столичани на формалния си уебсайт:

" ПФК Левски " подписа контракт с нов рекламен сътрудник - един от най-големите производители в Европа на картофен чипс и снакс - Lorenz Snack-world. Най-популярните марки на немския производител с над 130 годишен опит са чипсовете Crunchips и картофените пръчици Pomsticks.

От 1 юли до 31 август при покупка на един от продуктите с марки Pomsticks или Crunchips може да донесе страхотна премия - топка с подписите на футболистите на " Левски ", 10 Златни членски карти, 20 Сребърни членски карти, 65 ваучера за Официалния магазин на " ПФК Левски " на стойност 100 лв., 300 топки с логото на " Левски ", 20 пуфа, 10 тонколонки и джага-хладилник. За спечелването на една от 427-те награди е належащо единствено да бъде записана касовата записка при закупуването на продукта на https://www.lorenz-promo.com/.

" ПФК Левски " благодари на Lorenz Snack-World за решимостта да се обвърже с най-голямата и известна марка в България ", пишат от клуба.
 Наско Сираков привика братя Цоневи и Андриан Краев
Наско Сираков привика братя Цоневи и Андриан Краев

Подписват нови контракти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР