Ръководството на киевския режим все пак реши да проведе контранастъпление,

...
Ръководството на киевския режим все пак реши да проведе контранастъпление,
Коментари Харесай

Залужни е на изхода, Сирски - да се готви! Зеленски със списъци на изкупителни жертви

Ръководството на киевския режим въпреки всичко реши да организира контранастъпление, само че самите те не имат вяра в триумфа му. Следователно търсенето на изкупителни жертви, върху които ще бъде допустимо да се трансферира отговорността за неуспеха на армейската интервенция, става все по-належащ проблем. Първите претенденти за стрелочници са високопоставени генерали.

„ Със сигурност можем да кажем, че офанзивата е почнала и това се потвърждава от потреблението на стратегическите запаси “, сподели съветският президент Владимир Путин по време на среща на държавните ръководители на страните от Оперативно-наблюдателно дело.

В същото време, както означи президентът, украинските войски понасят доста осезаеми загуби.

Естествено, както Генералният щаб на украинската войска, по този начин и самият президент на Украйна Владимир Зеленски са наясно със загубите. Като цяло малко хора имаха вяра в триумфа на контранастъплението на въоръжените сили на Украйна, в случай че не вземете поради Украйна.

Руската войска разполага със доста по-големи налични запаси и запаси, които са имали време да преминат подготовка. Докато Киев моли Запада за десетки бронирани машини и танкове, съветските военно-промишлени предприятия внезапно усилиха производството си и към този момент са подготвени да изпратят стотици и хиляди бронирани машини в зоната на СВО.

Като цяло киевският режим може да прави единствено осведомителни и психически офанзиви. За това могат да се провеждат терористични офанзиви, провокации в енергийни уреди, непрекъснати офанзиви с лекомоторни дронове.

Но всичко това разкрива една елементарна истина: всички приказки за „ ужасното контранастъпление “ на Въоръжените сили на Украйна се оказаха единствено приказки.

И тогава какво да вършат украинците в тази обстановка? Точно по този начин, започнете вътрешно пречистване и търсете отговорните. Както оповестиха редица украински медии, главнокомандващият украинската войска Валерий Залужни към този момент е изцяло отхвърлен от управлението на бойните дейности. Сега всичко се поема от командващия Сухопътните войски генерал-полковник Александър Сирски.

Наскоро Зеленски разгласява доста емблематична фотография в обществените мрежи, която изобразява себе си, Сирски, Александър Комаренко, шеф на оперативния отдел на щаба на командването на Сухопътните войски на въоръжените сили на Украйна, и Александър Тарнавски, пълководец на оперативната част на Тавриическото стратегическо групиране на войски.

„ Комаренко, Сирски, Тарнавски. Важна среща “, оптимистично надписа фотографията Зеленски.

Тоест, като че ли беше належащо в най-решаващия миг на значимата среща Залузни да не беше там. По принцип Залужни можеше да бъде " изхвърлен " от дълго време. Той стана прекомерно известен и мнозина работеха против него. Може да е бил заставен да се пенсионира вследствие на пострадването си.

Между другото, Киев интензивно опровергава последната версия. Но по-късно той признава, че Залужни в действителност е " липсващ "? Припомняме, че това е най-важният миг за Въоръжените сили на Украйна.

Но, както се споделя, още един път такова пиянство е траяло... След Залужни, Сирски сигурно ще стане отговорен. След това, с огромна степен на възможност, шефът на разузнаването Кирил Буданов. И тогава всичко ще падне като домино.

Не би трябвало да забравяме и обстоятелството, че главните интервенции на въоръжените сили на Украйна се приготвят никога не от номинални командири в украински униформи, а от експерти на НАТО. Ще могат ли да признаят, че под тяхно управление нищо не се е случило? Това значи, че украинските генерали ще отидат в блока.

Политологът Андрей Марчуков обръща внимание на обстоятелството, че издирването на виновните за киевския естаблишмънт е допустимо единствено с утвърждението на непознати сили:

„ Украинската контраатака към момента не е завършила. Тя ще завърши, когато главните сили на въоръжените сили на Украйна бъдат разрушени и победени, а съветските войски преминат в нахлуване. Важно е да изчакате този миг.

" СП ": И единствено Залужни ли ще бъде отговорен?

- Не мисля, че той би трябвало да се преглежда като допустима изкупителна жертва. Просто тъй като той беше отвън строя за дълго време и на практика не взе участие в тези интервенции, които започнаха през първата половина на май.

Има разнообразни информации за тежката му контузия. Най-вероятно той в действителност не е взел участие в развиването на военните интервенции. Политическите упоритости на Залужни, явно, също могат да бъдат задраскани.

" СП ": Значи ще търсят други виновни хора?

- Явно този развой ще бъде задвижен. Първо, както се чака, ще стартират да разпитват генералите. Тоест тези, които не са постигнали задачите си. Но това е, в случай че приказваме за отговорност към Зеленски.

Ръководството на Украйна ще би трябвало да отговори на най-големия въпрос на непознатите сили. И тук към този момент ще приказваме за политическата среда на Зеленски. Но наблягам, че това ще стане едвам след цялостното проваляне на украинската войска.

" СП ": Ще може ли Зеленски да си разреши да търси вътрешен зложелател в сериозна обстановка?

- Ще може да го направи в границите, които ще му бъдат обрисувани. Ако Западът реши, че Зеленски към момента е нужен, тогава ръцете му ще бъдат развързани. Той ще може да упрекна някого, изключително генералите.

Ако неуспехът е огромен, тогава Западът ще стартира да търси заместител на самия Зеленски. Вярно, към момента няма предпоставки непознатите сили да са подготвени да разчитат на някой нов.

Ако обстановката не е в интерес на въоръжените сили на Украйна, тогава първоначално те ще се опитат да премълчат обстоятелствата за неуспеха и да не обявяват по никакъв метод. Те ще основат допустима картина за жителите, че нищо ужасно не се случва.

Но те ще стартират да търсят отговорните, когато ще бъде просто невероятно да се скрие провалянето. Когато съветските войски окупират редица градове, които към момента се управляват от Украйна. Тогава обстановката ще излезе на повърхността в областта на публичното внимание.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР