Ръководството на италианския гранд Азимут Лео Шус (Модена) иска да

...
Ръководството на италианския гранд Азимут Лео Шус (Модена) иска да
Коментари Харесай

Андреа Джани сменя Хулио Веласко! Модена задържа Иван Зайцев и се прицели в Ървин Нгапет

Ръководството на италианския гранд Азимут Лео Шус (Модена) желае да върне в редиците си френската звезда Ървин Нгапет, оповестява уеб сайтът iVolleymagazine.it.

Асът напусна клуба предишното лято след 4 сполучливи сезона и се причисли към съветския гранд Зенит (Казан). Загубата на финалната борба от Кузбас (Кемерово) сигурно ще наклони везните в интерес на Модена. " Моденезите " обаче ще би трябвало да изплатят французина от съветския вицешампион за 300 000 евро, защото договорът му е за още един сезон.

Напускането на старши треньора Хулио Веласко, който реши да се пенсионира, пък принуди президентът Катя Педрини да търси нов селекционер за идващия сезон. Според информацията на поста аржентинецът ще бъде заместен от Андреа Джани, към който Модена е отправила публична оферта. Чака се Андреа Джани да даде своя отговор.

Любопитното в тази ситуация е, че Джани ще се върне в клуба, в който приключва кариерата си, и в който стартира треньорската си кариера преди 11 години. От клуба се надяват наличието на Джани да промени мнението на Иван Зайцев и той да остане в Модена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР