Ръководството на италианския баскетболен отбор Латина обяви трансфера на българския

...
Ръководството на италианския баскетболен отбор Латина обяви трансфера на българския
Коментари Харесай

БК Латина представи Борислав Младенов

Ръководството на италианския баскетболен тим Латина разгласи прехвърлянето на българския баскетболист Борислав Младенов, който ще играе за отбора от Серия " А2 " през сезон 2023/24.

23-годишният Младенов през предходната акция носи екипа на тима от Серия " Б " Виртус Имола. За него високият 202 см състезател записа приблизително на мач по 32 минути, за които се регистрира с 15,5 точки, 8,4 битки и 2,4 асистенции.

В отбора на Латина пък синът на легендата Георги Младенов ще бъде съотборник с различен българин в лицето на Иван Алипиев. До скоро двамата бяха дружно и в националния тим, само че Младенов пожела да бъде освободен от лагера.

" За мен ще бъде първи опит в Серия " А2 " и съм подготвен да дам максимума, с цел да покажа, че мога да играя на това равнище. Убеден съм, че Латина е точното място за мен. Отборът ми харесва и макар че не познавам всички играчи, ще се събера с Иван Алипиев. Ще бъде хубаво да играем още веднъж дружно, още повече в по-високо равнище, като А2. Сигурен съм, че ще бъде занимателен сезон, упражнявам, с цел да съм подготвен за предизвикването ", показа Борислав Младенов при представянето си.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР