Ръководството на френския футболен тим "Нант" реши да извади от

...
Ръководството на френския футболен тим "Нант" реши да извади от
Коментари Харесай

Никой няма да играе с номер 9 в Нант след Сала

Ръководството на френския футболен отбор "Нант " реши да извади от приложимост фланелката с номер 9. По този метод тимът ще отдаде респект на умрелия в самолетна злополука Емилиано Сала.

Бившият нападател на "Нант " бе продаден за 15 млн. евро на "Кардиф ". Той обаче по този начин и не стигна до новия клуб, откакто машината, с която летеше, падна над Ламанша. След интервенция по издирването, траяла 2 седмици и с помощта на дарения от сътрудници на Сала и негови близки, тялото на футболиста бе открито в останките от самолета на дъното на протока.

"Тъй като Емилиано Сала ще бъди вечно част от легендите, които са написали великата историята на "Нант ", номер 9 ще бъде отдръпнат от приложимост ", написаха от френския отбор.

"Има сложни сутрини, кошмарни събуждания, където за жалост действителността ни застига. Еми си отиде Пристигнал през юли 2015 година, Емилиано Сала завоюва сърцата на почитателите на "Нант ". Чрез работата си, постоянството си и безкрайната си доброта той беше голмайстор номер 1 в “Жълтата къща” в последните три сезона ", написаха още от отбора.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР