Ръководството на Френската футболна федерация възнамерява да предложи нов договор

...
Ръководството на Френската футболна федерация възнамерява да предложи нов договор
Коментари Харесай

Дидие Дешан остава начело на Франция до Евро 2024

Ръководството на Френската футболна федерация има намерение да предложи нов контракт на селекционера на националния тим Дидие Дешан, който ще го задържи на поста до Евро 2024, оповестява Le Parisien.

Подобен процес на процедура би поставил завършек на спекулациите за това, че Зинедин Зидан ще застане отпред на " петлите " след края на Мондиала в Катар.

Такива информации се появиха още през предишното лято след неуспеха на Франция на Евро 2020, след който се смяташе, че Дешан няма бъдеще отпред на френските национали.

Настоящият контракт на 54-годишният експерт изтича след края на международното състезание в Катар, само че мощното показване на " петлите " наподобява е убедило хората от федерацията, че Дидие Дешан е верният човек да продължи да води националния тим.

Дешан е отпред на " петлите " към този момент в продължение на 10 години, като през 2018-та изведе французите до втора международна купа в историята им, а самият той се трансформира в едвам третият човек, който става международен първенец и като футболист, и като треньор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР