Ръководството на ФИФА нарече откриването на Световното първенство в Катар

...
Ръководството на ФИФА нарече откриването на Световното първенство в Катар
Коментари Харесай

Световните медии с критики към откриването в Катар

Ръководството на ФИФА назова откриването на Световното състезание в Катар " извънредно развлекателно ", само че спортните медии по света демонстрираха друга позиция за началото на шампионата в неделя, написа организация Reuters, представена от Българска телеграфна агенция.
 С камили, мечове и апел за обединяване: Световното състезание - намерено!
С камили, мечове и апел за обединяване: Световното състезание - намерено!

Морган Фрийман се появи

В Испания, вестник El Pais посочи това, че емирът на Катар - шейх Тамим бин Хамад Ал Тани чества разнообразието на церемонията по откриването, а изгледа мача сред домакините и Еквадор от ВИП ложа съвсем без наличието на дами.

Друг испански вестник Marca споделя, че Катар е вложил средства, с цел да построи климатизирани игрища, само че " не и да играе добър футбол ", а в елитния футбол, това е невероятно без гений.

" И даже да е имало някакво подозрение по тази тематика, Световното състезание - най-изискващото и зрелищно спортно съревнование в света, имаше потребност единствено от три минути, с цел да ни го напомни ", написа вестникът.

Френският L`Equipe разгласи, че " Катар няма равнището да играе роля на личния си Мондиал " и загатва напускането на почитателите още през второто полувреме, а стадионът към този момент бе на половина празен към края на откриващия дуел.

" Когато представителят на стадиона гордо разгласи, че има 67 хиляди феновете на трибуните на " Ал Байт ", мнозина от дълго време бяха напуснали ", оповестява италианският вестник La Repubblica.

Британският Telegraph споделя, че церемонията по откриването е била " съвършен образец за потребление на спорта за изчистване на известност ", като е била и " комбиниране сред корумпирана, захласната от парите организация и режим със феодален метод към гражданските права и сигурността на труда ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР