Ръководството на Етър (Велико Търново) се разграничи от публикации в

...
Ръководството на Етър (Велико Търново) се разграничи от публикации в
Коментари Харесай

Етър: Няма да напускаме efbet Лига

Ръководството на Етър (Велико Търново) се разграничи от изявления в медиите, които настояват, че клубът мисли да се откаже от присъединяване в efbet Лига през идващия сезон дружно с тимовете на Дунав и Царско село.

На формалния си уебсайт " болярите " разгласиха следния текст, в който е представен и ръководителят на Управителния съвет на клуба проф. Георги Камарашев:

" Някои медии още веднъж " извадиха " Етър от Първа лига, дружно с тимовете на Царско село и Дунав. Новината се появи в заглавие на материали, като се цитират " разнообразни източници ", съгласно които: " единственият клуб в България, където не са понижили заплатите е Пирин (Благоевград). Там даже стягат селекция за елита, тъй като се чака през лятото три тима от " А " група да се откажат, даже и да запазят мястото си. Според разнообразни източници става въпрос за Дунав, Етър и даже Царско село. "

" Няма такова нещо ", разяснява ръководителят на Управителния съвет на Етър и зам.-кмет на Велико Търново проф. Георги Камарашев.

" Днес имахме среща с представители на клуба, водим диалози с представители на футболистите. Напълно действително е предвид на сегашната обстановка в страната и по света да има понижаване на възнагражденията, само че това е във всички клубове. Отказване на Етър от елита в никакъв случай не е стояло на дневен ред ", съобщи проф. Георги Камарашев.

Преди прекъсването на шампионата поради пандемията от COVID-19 Етър заемаше десето място в подреждането с 24 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР