Ръководството на Ботев (Пловдив) нае охрана на футболистите и спортно-техническия

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) нае охрана на футболистите и спортно-техническия
Коментари Харесай

Ботев нае охрана на футболистите си

Ръководството на Ботев (Пловдив) нае защита на футболистите и спортно-техническия щаб, написа " Тема спорт ". Това разкри тийммениджърът на жълто-черните Филип Филипов, който приказва пред клубната телевизия.

" Клубът направи крачка напред за сигурността на играчите. В България Лудогорец имат такава организация. Отскоро и ние направихме тази крачка. Сега футболистите и тимът се усещат доста по-сигурни.

Момчетата (б.р. - охранителите) са огромни експерти. Първият им мач беше против Левски (б.р. - 1:1 на " Герена " ). Посрещнаха ни в хотела, по-късно бяха преди нас на стадиона. Следят непрекъснато обстановката към тима и това, което се случва в профил - неща, които ние няма по какъв начин да забележим ", сподели Филипов.
 Ботев (Пловдив) се разделя с двама от чужденците си
Ботев (Пловдив) се разделя с двама от чужденците си

Вижте кои са те

" Тимът намира правилния темп. Отборът сега е във напредък. И всичко това се дължи както на играчите, по този начин и на треньорското управление. Трябва да продължаваме да надграждаме. В момента в съблекалнята има доста добър колектив и оттова потегля всичко. Ако всеки гледа в друга посока, няма по какъв начин тимът да върви напред. Душан Керкез откри точния баланс и резултатите идват.

На какво ще съм удовлетворен в края на сезона? На цялостен стадион и доста победи. Ботев е атрактивна дестинация за играчите - и за българи, и за чужденци. Защото имаме история, огромна фенска маса и нов стадион ", съобщи Филипов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР