Ръководството на Ботев Пловдив излезе с нова информация относно предстоящата

...
Ръководството на Ботев Пловдив излезе с нова информация относно предстоящата
Коментари Харесай

Контролата между Арис и Ботев Пд няма да се състои, двата клуба търсят нова дата

Ръководството на Ботев Пловдив излезе с нова информация по отношение на идната контрола с Арис Солун. Първоначално мачът бе изместен с ден по-рано от оповестената дата -23-ти март, само че в последна сметка към този миг той няма да се състои, оповестиха от Ботев.

Двата клуба ще се опитат да намерят нов комфортен миг, в който да се организира срещата в памет на убития почитател на „ канарчерата ” Тоско Бозаджийски.

Ето какво написаха от Ботев Пловдив:

Уважаеми Ботевисти,

Уведомяваме ви, че плануваната футболна среща с „ Арис “ на стадион „ Клеантис Викелидис “ в Солун, чиято съществена цел бе отдаването на респект към незабравимия за всички нас Тоско Бозаджийски, няма да се състои на оповестената дата.

Причина за това е невъзможността на нашите сътрудници от „ Арис “ да провеждат провеждането на мача, както бе плануван в началото, а точно на 23 март (събота).

Предложеният вид срещата да се измести ден по-рано, на 22 март (петък), е недопустим за нас, защото по този метод бихме лишили вас, нашите последователи, от опцията да отдадете нужното почитание към паметта на Тоско.

Оставаме в подготвеност да уточним нова дата с нашите гръцки другари, която да удовлетворява както последователите на „ Арис “, по този начин и тези на „ Ботев “.

С почитание,

Ръководството на ПФК „ Ботев “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР