Ръководството на Барселона умишлено бави процеса по подготовката за назначението

...
Ръководството на Барселона умишлено бави процеса по подготовката за назначението
Коментари Харесай

Обрат! Шави може да остане начело на Барселона

Ръководството на Барселона съзнателно бави процеса по подготовката за назначението на нов треньор. Според каталунския „ Спорт “ една от главните аргументи за това е опцията актуалният ментор Шави Ернандес да остане на поста. Подобен процес ще бъде в директна взаимозависимост от това по какъв начин тимът ще приключи сезона и най-много по какъв начин Барса ще продължи и до каква степен ще стигне в Шампионската лига.
Прочетете още
„ Спорт “ твърди, че спортният шеф Деко към този момент е приключил предварителната работа към намирането на нов треньор, откакто е подготвил лист от трима или четирима претенденти, които са изразили подготвеност да наследят Шави. Все още обаче не са почнали съответните стъпки, изразяващи се в осъществяване на изявленията с претендентите. След това последното решение ще бъде на президентът Жоан Лапорта.

Процесът обаче на процедура сега е замразен, защото в последните седмици тимът на Барселона усъвършенства доста формата и резултатите си, като очакванията са, че отборът ще приключи сезона в доста по-добро въодушевление, в сравнение с бе през януари, когато Шави разгласи решението си да напусне след края на акцията. За момента ще се изчака да преминат най-малко мачовете с Барселона от 1/4-финалите на Шампионската лига против Пари Сен Жермен, както и „ Ел Класико “, което е няколко дни по-късно.

Освен положителното показване в тези мачове, другите наложителни условия за това Шави вероятно да остане и през идващия сезон са доста явен знак от страна на клуба за доверие към някогашния халф, както и напълно съответен проект и гаранции за трансферната интензивност на клуба през лятото.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР