Ръководството на Българския футболен съюз пожелава успех на клубовете от

...
Ръководството на Българския футболен съюз пожелава успех на клубовете от
Коментари Харесай

БФС пожела успех преди старта на сезона и отсече: Работим единствено за доброто на клубовете

Ръководството на Българския футболен съюз пожелава триумф на клубовете от всички равнища на футбола през новия спортен сезон 2021/2022.

"Използваме случая да поздравим всички членове на българското футболно семейство за демонстрираната отдаденост макар големите компликации и множеството проблематични проблеми, породени от световната пандемия. Благодарим на всички вас, че футболът у нас не просто оцеля, само че и изпрати сполучлива акция, подчинена на взаимното почитание и толерантността към противници, съдии и ентусиасти ", се споделя в изказване на централата.

"Убедени сме, че и през идващия сезон ще следим атрактивни срещи под знака на феърплея и подчертаваме твърдото си желание още веднъж да работим само за положителното на клубовете и за здравословната спортна конкуренция. Най-красноречивото доказателство за това е цялостното въвеждане на системата VAR във всички дуели от efbet Лига от началото на новия шампионат - рационализация, която ще даде още повече предпоставки за почтена игра и решение на мачовете на терена въз основа на качествата и напъните на самите футболисти ", прибавиха от БФС.

"Българският футболен съюз с задоволство регистрира все по-сериозния интерес към родния футболен артикул и има вяра, че всички старания за рационализиране на вътрешния ни шампионат са от изгода както на клубовете и футболистите им, по този начин и на милионите ентусиасти у нас. Още един път желаем триумф и доста мотиви за наслада на клубовете ни и техните последователи през сезон 2021/2022 ", обявиха от централата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР