Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) и лично президентът на

...
Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) и лично президентът на
Коментари Харесай

БФС и Борислав Михайлов пожелаха успеха на клубовете през новия сезон

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) и персонално президентът на централата Борислав Михайлов пожелаха триумф на всички български клубове през сезон 2022/23.

На своя уебсайт от централата разгласиха известие, в което си пожелаха доста атрактивни срещи през актуалната акция.

От БФС дадоха обещание още старателно да развиват интереса към родния футбол у българските почитатели.

Ето го и цялото известие, оповестено от БФС:

" Ръководството на Българския футболен съюз и персонално президентът Борислав Михайлов пожелават триумф на клубовете от всички равнища на футбола ни през новия спортен сезон 2022/2023 година

В тези сложни времена, в които освен спортът, само че и цялото ни общество е изправено пред голям брой провокации – освен стопански, само че и обществени, футболът продължава да е измежду дребното неща, които ни сплотяват като нация. Затова от сърце благодарим на всички членове на българското футболно семейство, че остават сплотени и всеотдайни и не престават да работят с цялата си сила за обичаната игра.

Убедени сме, че и през идващия сезон ще следим атрактивни срещи под знака на феърплея, взаимното почитание и приемливост към противници, съдии и ентусиасти. В навечерието на своя 100-годишен празник Българският футболен съюз подсигурява, че както постоянно ще работи само и единствено за положителното на клубовете и за здравословната спортна конкуренция.

Вярваме, че многочислените нови планове и стратегии, които БФС старателно развива, ще издигнат още повече интереса към родния футболен артикул и сме сигурни, че позитивните трендове в развиването на играта ще се усетят както от клубовете и футболистите, по този начин и от милионите ентусиасти у нас.

Още един път желаем триумф и доста мотиви за наслада на клубовете ни и техните последователи през сезон 2022/2023 година! "

Новият сезон в българския футбол започва през днешния ден следобяд с дуела Ботев Пловдив - Хебър Пазарджик, който ще открие програмата в Първа лига.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР