Ръководството на Български пощи“ и синдикатите ще подпишат споразумение за

...
Ръководството на Български пощи“ и синдикатите ще подпишат споразумение за
Коментари Харесай

Ръководството на „Български пощи“ и синдикатите подписват споразумение за увеличение на заплатите

Ръководството на „ Български пощи “ и синдикатите ще подпишат съглашение за нарастване на заплатите в сдружението , оповестиха от Министерството на превоза. Това ще се случи от 14:00 часа във ведомството. На събитието ще участва и отрасловият министър Христо Алексиев

Документът е резултат от реализирано договаряне на управлението на сдружението със синдикалните организации, които са страна по Колективния трудов контракт. То обгръща нарастване на главните работни заплати и ваучерите , както и стратегия от сложни ограничения за усъвършенстване на разноските и увеличение на приходите на комерсиалното сдружение.

Подписи под съглашението ще положат основният изпълнителен шеф „ Български пощи “ ЕАД Филип Алексиев, ръководителят на Синдикалната федерация на известията към КНСБ Валентин Стоянов, ръководителят на Федерация „ Съобщения “ към КТ „ Подкрепа “ Пламен Дончев и ръководителят на Демократичния профсъюз на известията към АДС –Асоциация на демократичните синдикати Мара Петрова, оповестиха още от транспортното министерство. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР