Ръководството на Арсенал ще поиска 30 милиона паунда на всеки

...
Ръководството на Арсенал ще поиска 30 милиона паунда на всеки
Коментари Харесай

Арсенал заби цена от 30 милиона на Йозил

Ръководството на Арсенал ще изиска 30 милиона паунда на всеки клуб, който желае да притегли Месут Йозил през януари.

Според вестник „ Дейли Стар” „ топчиите” са взели решение да приберат пари за 29-годишния състезател при отварянето на зимния трансферен прозорец, вместо да го изгубят като свободен сътрудник в края на сезона. Договорът на Йозил изтича таман тогава и ще бъде цяло знамение, в случай че се стигне до договаряния за подновяването му.

Йозил изискал №10, с цел да остане

Много се приказва през последния месец, че Жозе Моуриньо – с който футболистът работи в Реал Мадрид – желае да притегли плеймейкъра в Манчестър Юнайтед. Двамата имат отлични взаимоотношения и „ алените дяволи” разчитат на този факт.

Ако Специалния успее да притегли Йозил, ще има цялостното право да го картотекира за елиминациите в Шампионската лига. През този сезон Арсенал играе в Лига Европа, откакто в предходната акция приключи отвън топ 4 на Висшата лига за първи път от 18 години насам.

Йозил бил казусът на Арсенал? Помислете отново!

Другата огромна звезда на Арсенал – Алексис Санчес се намира в сходна обстановка с тази на Йозил. Договорът му изтича в края на акцията, а клубът ще търси почти същата сума за услугите му през януари.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР