Ръководството на Арсенал излезе с официално становище по повод избора

...
Ръководството на Арсенал излезе с официално становище по повод избора
Коментари Харесай

От Арсенал недоволни заради мястото на финала на ЛЕ

Ръководството на Арсенал излезе с публично мнение във връзка избора на място за провеждането на финала за Лига Европа. От клуба не са удовлетворени, че хазаин на решителния мач ще бъде Баку, Азербайджан.

В последния мач от европейския клубен шампионат за сезон 2018/19 „ топчиите” ще се изправят против Челси на 29 май.

Негативното си отношение към решението финалът да се играе в Баку израви и мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп .

„ Всички в Арсенал сме щастливи, че достигнахме до финала на Лига Европа и всички ние с неспокойствие чакаме мача с Челси в сряда, 29 май. Въпреки това, ние сме извънредно разочаровани от обстоятелството, че УЕФА може да ни отпусне единствено 6000 билета за стадион с потенциал от 60000 места”, написа в известието.

„ От името на нашите почитатели бихме желали да разберем какви са критериите, по които се избира мястото за осъществяване на финали, както и условията за почитателите, дали се взимат под внимание.”

„ Гледайки напред, призоваваме УЕФА да има поради материално-техническото застраховане и настояванията на последователите при избора си за провеждането на финали, защото протичащото се през този сезон е недопустимо и не трябва да се повтаря. Ще се радваме да се включим в разискванията в бъдеще, с цел да се избегне повтаряне на актуалната ситуация”, пишат още от Арсенал.

От клуба прецизират още, че отборът има 45 хиляди притежатели на абонаментни карти, само че доста от тях няма да могат да се оправят с транспортните несгоди до Баку.

Победа на Арсенал в ЛЕ може да има последици за Тотнъм
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР