Ръководствата на Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) са постигнали споразумение

...
Ръководствата на Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) са постигнали споразумение
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед договори Санчо, твърдят в Англия

Ръководствата на Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) са постигнали съглашение за правата върху Джейдън Санчо, твърди извънредно авторитетният The Independent. От Вестфалия са се съгласили да понижат първичната трансферна сума на британския национал и да заложат по-голям % бонус в бъдеще време.

Първоначално " жълто-черните " упорстваха за 100 милиона паунда. " Червените дяволи " са съумели да доворят твърдият транш да бъде в размер на 60 млн. паунда. Към него обаче ще бъдат добавени многомилионни
бонуси. Някои от тях ще са лесноизпълними, а други - не чак толкоз. В последна сметка, в случай че всички бонуси бъдат задействани в даден миг, сумата може да надвиши и упоменатите 100 млн. паунда.

Германският клуб желае да реши въпроса със своя нападателен футболист до 10 август, когато отборът възобновява тренировки за идния нов сезон. Санчо вкара 17 гола и се отличи със 17 асистенции в 32 срещи от Бундесалигата този сезон. През 2017-а Борусия го закупи от Манчестър Сити против 7 милиона паунда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР