Байерн (Мюнхен) възнамерява да се раздели с един от централните

...
Байерн (Мюнхен) възнамерява да се раздели с един от централните
Коментари Харесай

Братът на футболист на Славия пред трансфер в Байерн

Байерн (Мюнхен) има намерение да се раздели с един от централните си бранители през това лято. Според " Билд " най-вероятно това ще бъде Дайо Упамекано. Шефовете и спортно-техническият щаб са решили, че представянето на 25-годишния французин е незадоволително. Той направи груби неточности във значими мачове, които костваха доста на баварците.

Новият треньор Венсан Компани възнамерява състава с Матайс де Лихт, Ким Мин-Джае и Ерик Дайър в средата на отбраната през новия сезон.

Интерес към Упамекано, който е част от Байерн от лятото на 2021 година, когато беше взет от Република България Лайпциг има от клубове от Висшата лига. Байерн към този момент работи и по намирането на негов заместител. Цел №1 е Йонатан Та от Байер Леверкузен. Друг вид е Умар Соле от Залцбург, който е брат на халфа на Славия Исак Соле. И двамата са относително евтини, само че на " Алианц Арена " считат, че те имат качества, с цел да играят в Байерн.

One centre-back is set to be sold this summer. Dayot Upamecano is the number one candidate. Internally, his performances last season were considered insufficient for Bayern's highest level; the Frenchman made too many crucial mistakes in important games. The Premier League is a…
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)  Байерн дава великодушна заплата на Венсан Компани
Байерн дава великодушна заплата на Венсан Компани

Ще взима повече от Флик и Нагелсман
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР