Ръководствата на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 са постигнали споразумение

...
Ръководствата на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 са постигнали споразумение
Коментари Харесай

Локо и ЦСКА 1948 се разбраха за трима

Ръководствата на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 са постигнали съглашение за прехвърлянето на трима футболисти, написа “Тема Спорт ”. Става въпрос за Бирсент Карагарен, Матеус да Силва и Раян Бидунга. Първоначално играчите, към които от отбора, подвизаващ се в Бистрица, проявяваха интерес, бяха четирима, само че след това Джовани отпадна отъ сметките. 

Трансферната сума, която “смръфовете ” би трябвало да получат, възлиза на към 1 млн. евро. Сделката обаче към момента не е финализирана, защото следва от ЦСКА 1948 да се договорят за персоналните условия с тримата играчи. А там към този момент има някои разминавания. Очаква се това да се случи при започване на идната седмица и тройният трансфер да стане факт в навечерието на Нова година. 

В същото време на “Лаута ” се чака полузащитникът на Арда Христо Иванов. Трансферът се забави поради разминаване в трансферната сума, която ще заплатят “синьо-белите ”. Младият халф преди няколко седмици бе декларирал желанието си да продължи кариерата си под управлението на Александър Томаш. Очаква се договорката да бъде оповестена дружно с продажбата на Карагарен, Бидунга и Матеус, а Иванов да започва подготовка с Локомотив на 6 януари (петък). 

До момента новите попълнения на “Лаута ” са две - десният бек от Нидерландия Джовани Трупе и централният нападател от Естония Ерик Сорга. Христо Иванов ще е третият нов, а допустимо е привличането на най-малко още двама български играчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР