Ръководните фактори в Адмира Вакер са настроени оптимистично въпреки кошмарното

...
Ръководните фактори в Адмира Вакер са настроени оптимистично въпреки кошмарното
Коментари Харесай

В Адмира не се отчайват след загубата

Ръководните фактори в Адмира Вакер са настроени оптимистично макар кошмарното начало на сезона. Отборът отпадна от нискоразреден противник за Купата на Австрия, започва шампионата с проваляне с 0:3 от Рапид (Виена), а също така напусна Лига Европа след две загуби от ЦСКА-София с общ резултат 1:6.

“Направихме крачка в вярната посока. Не мога да съм неудовлетворен от играта ни. Малко боли от резултата, само че имаме основа, върху която да стъпим, с цел да надграждаме оттук насетне. Очаквам да реализираме позитивен резултат против Хартберг през уикенда”, съобщи старши треньорът Ернст Баумайстер.

Главният управител Амир Шапузадех е на същото мнение: “Има смяна към по-добро, само че би трябвало време и самообладание. Академията ни е една от най-хубавите в страната. През предишния сезон тимът ни до 18 години стана първенец и е обикновено да постановяваме младите момчета”, сподели Шапузадех.

“Следим пазара и е допустимо да притеглим един или двама опитни футболисти, с цел да разполагаме с нужния баланс в отбора. След няколко седмици тимът ще има напълно друго лице”, добави шефът на Адмира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР