Ръководителят на водещата фракция на Европейския парламент - Европейската народна

...
Ръководителят на водещата фракция на Европейския парламент - Европейската народна
Коментари Харесай

Манфред Вебер: Трябва да се финансира стена в Югоизточната част на ЕС

Ръководителят на водещата секта на Европейския парламент - Европейската национална партия (ЕНП) - Манфред Вебер прикани за решителни дейности за битка с незаконната миграция в Европа, допускайки построяването на бариери по границите на Европейския съюз (ЕС), да вземем за пример в югоизточната част, за попречване на нова миграционна рецесия. Това мнение той изрази в оповестено в неделя изявление за медийната група Funke .

" Държавите от Европейски Съюз ще се изправят пред нова миграционна рецесия, в случай че не работят в този момент. Този голям проблем би трябвало най-сетне да се вземе на съществено ", съобщи Вебер. Това, сподели той, включва бързо увеличение на контрола по външните граници, " без значение дали по море или по суша “. " Ако е належащо, би трябвало да се повдигнат и бариери, да вземем за пример в югоизточната част на Европейски Съюз, с цел да може допустимо най-безпроблемно да се управляват идващите мигранти “, акцентира политикът.

За задачата, съгласно Вебер, Европейски Съюз би трябвало да поддържа финансирането на тези гранични уреди. В същото време, съгласно шефа на ЕНП, би трябвало да се ускори битката с контрабандистите. " По сходен метод страните от Европейски Съюз би трябвало да подхващат последните стъпки, с цел да може най-сетне да проработи механизмът на взаимност в Европейския съюз “, заключи той.

През първите 11 месеца на тази година организацията за граничен надзор на Европейски Съюз Frontex е записала към 308 000 опита за нелегално влизане в Европейски Съюз. Frontex разгласи тази седмица, че това е 68% нарастване по отношение на същия интервал на предходната година. Полските управляващи регистрираха най-високата стойност през първите единадесет месеца от 2016 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР