Ръководителят на Координационния съвет за интеграция на нови региони към

...
Ръководителят на Координационния съвет за интеграция на нови региони към
Коментари Харесай

Рогов: СБУ и ГУР помогнаха за създаването на стаи за мъчения в Украйна още през 2014 г.

Ръководителят на Координационния съвет за интеграция на нови райони към Оперативна програма на РФ Владимир Рогов описа за това по какъв начин са основани уреди за изтезания в Украйна, оповестяват съветски медии.

Според Рогов, това е цяла мрежа, която е функционирала в регионите на Новоросия „ съвсем незабавно след държавния прелом през 2014 година “ и е основана „ с дейното присъединяване или съучастничество на СБУ, ГУР и други наказателни структури. "

„ В тези стаи за изтезания са били измъчвани доста хора, които са се противопоставяли на управляващите в Киев “, твърди Рогов.

Той сложи на една канара изтезанията и тайните погребения, които съгласно него са „ непрекъсната процедура в постукраинското пространство след преврата “.

Рогов също по този начин твърди, че от 2022 година практиката на потреблението им „ е станала още по-легализирана и засилена “, а репресиите, преследването и убийствата на хора са станали нормални, „ за което режимът на Зеленски освен не санкционира, само че и на в противен случай, по всевъзможен вероятен метод предизвиква и даже възнаграждава ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР