Ръководителят на френския парламент смъмри днес новобранците в политиката от

...
Ръководителят на френския парламент смъмри днес новобранците в политиката от
Коментари Харесай

Смъмриха депутати от партията на Макрон заради партита в парламента

Ръководителят на френския парламент смъмри през днешния ден новобранците в политиката от партията на френския президент Еманюел Макрон поради шумни празненства след траяли до късно през нощта пленарни съвещания, съобщи Ройтерс.

В един от случаите депутатите от центристката партия " Република, напред! " на Макрон импровизирали празненство с музика в бара на Националното заседание сл ед траяли до късно диспути по бюджета за националната сигурност. Персоналът на бара бил заставен да остане на работа, до момента в който депутатите не си тръгнали, описват парламентарни източници.



Макрон има 313 депутати, множеството от които са новаци в политиката . Още първоначално те бяха подложени на критика поради неналичието на опит, макар че това не попречва бързото приемане в Народното събрание на редица промени, включително и законите за сигурността и трудовия пазар, напомня Ройтерс.

Франсоа дьо Рюжи, ръководителят на Националното заседание, съобщи на депутатите от партията на Макрон, че би трябвало да спрат с празненствата до късно през нощта в постройката на Народното събрание след привършване на дебатите и гласуванията. Според Дьо Рюжи организирането на сходни среднощни радостния не е почтено по отношение на личния състав на Народното събрание.

Франсоа дьо Рюжи сподели, че депутатите също така би трябвало да престанат да размахват най-различни предмети в пленарната зала . Очевидно тази рекомендация визираше депутати от крайнолявата партия " Непокорна Франция ". През юли по време на спор за съкращенията на жилищните дотации те бяха струпали върху парламентарните банки пакети с макарони и бурканче с доматен сос . В даден миг те ги размахаха, с цел да покажат какъв брой ще изгубят студентите при редуциране с 5 евро на дотациите.

" От значително значимо значение е ръководителите на парламентарните групи да припомнят на всички членове кое държание е подходящо по време на парламентарните съвещания , а също и, че законодателите би трябвало имат нужното достолепие ", се споделя в изказване на ръководителя на Народното събрание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР