Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър

...
Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър
Коментари Харесай

Петър Витанов с апел към двама еврокомисари

Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее сложи въпроса за действието на „ коридорите за взаимност “ пред еврокомисаря по превоз Адина Валеан и еврокомисаря за вътрешния пазар Тиери Бретон. Двамата участваха в съвещанието на Комисията по превоз и туризъм в Европейския парламент.

Преди година, като част от дейностите на Европейски Съюз за взаимност с Украйна, Комисията показа набор от дейности, с цел да помогне на Украйна да изнася селскостопанската си продукция. Бяха направени така наречен „ коридори на солидарността “, с цел да се подсигурява, че Украйна може да продава зърно, само че също по този начин да внася стоките, от които се нуждае — от филантропична помощ до фуражи и торове.

Година по-късно се оказа, че Комисията не е планувала, че прилежащите на Украйна страни могат да понесат и тежки стопански вреди, в случай че не бъде дефинирано, какво е разрешено и какво позволено в границите на „ солидарните коридори “, сподели Витанов. Българският евродепутат попита и какви ограничения ще бъдат подхванати, с цел да бъдат предпазени страните от Европейски Съюз, които се намират в непосредствена непосредственост до украинската граница.

Въпросите на Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее идват на фона на решението на българското държавно управление за възбрана за импорт на 20 артикули от Украйна, наложена за два месеца. Сред неразрешените за импорт артикули попадат пшеницата, пшеничното брашно, семена от слънчоглед, слънчогледово масло, царевица, мед и пчелни артикули, сурово и изсъхнало мляко, някои ядки и семена, яйца и други Забраната няма да бъде прилагана за артикули, които минават директно през територията на България, те обаче би трябвало да са запечатани и пломбирани на границата. 

Комисар Валеан отговори, че не могат да бъдат взимани едностранни решения и следва Комисията да откри обединен метод, като се вземат поради компликациите, които изпитват избрани страни. Не уточни обаче съответен период, в който това ще е допустимо.

В рамките на полемиката Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее попита и дали Европейската комисия има намерение, след поредицата от изявления на европейски политици, да понижи икономическата взаимозависимост от Китай от позиция на ръководството на транспортната инфраструктура. Известно е, че китайската страна и оперирани от нея компании, имат значими елементи от инфраструктура на Стария континент.

„ Няма ли заплаха да се размени една взаимозависимост – с друга, в тази ситуация тази на съветските изкопаеми горива с тази на китайските първични материали и инфраструктура “, попита българският евродепутат.

Повдиганата беше и тематиката за рецесията в туристическия бранш след края на пандемията от Ковид-19 и възобновяване на пътуванията. В момента една от всеки 10 позиции в туризма остава незаета поради дефицит на работна ръка в Европа, а липсват решения на равнище Комисия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР