Ръководител по сигурността, който хакна в неговия квартал в Ню

...
Ръководител по сигурността, който хакна в неговия квартал в Ню
Коментари Харесай

Това е много зелено: мъж от Ню Джърси, който отсяче дърветата на съседа, глобен с 13 000 долара, изправен пред сметка от 1 милион долара

Ръководител по сигурността, който хакна в неговия квартал в Ню Джърси предходната година, като отсече дърветата на съседа си без позволение, би трябвало да заплати 13 000 $, постанови арбитър.

Но Грант Хабер към момента не е схванал корена на проблема; локалните прокурори споделят, че вредите може да надвишават 1 милион $, откакто той е бил заставен да заплати за подмяната и грижите за отсечените дървета.

Хабер подписа съглашение за признание на виновността, съгласно което беше санкциониран единствено за 18 от 32-те дървета, които той заплати на бизнесмен да отреже предишния март в богатия Кинелон, Ню Джърси. Без договорката той беше изправен пред санкция от $32 000 плюс обвиняване за нелегално влизане.

Хабер, който отхвърли коментар по време на чуването съгласно The ​​Daily Record, твърди, че е изчистил гората, с цел да може да има по-добра панорама към силуета на Ню Йорк от своя апартамент с пет кревати, шест бани и 5000 квадратни метра. крайник колониално имение.

След разногласието Хабер стана като дърво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР